Kambodjan greps för att ha stulit 20,000 XNUMX baht från kinesisk turist

En kambodjan greps på onsdagen för att ha stulit 4,200 19,950 yuan (XNUMX XNUMX Bt) i kontanter från en kinesisk turist på restaurangen där han arbetade på Koh Lan utanför Pattayas strand.

Chea Heng, 25, greps efter att Jing Lin Piao lämnade in ett klagomål till polisen på tisdagskvällen och påstod att kontanter stals från hans väska inne på toaletten på restaurangen TN på Haad Ta Waen Beach på Koh Lan.

Jing berättade för polisen att han hade hängt sin ryggsäck framför ett toalettbås och kom ut fem minuter senare för att konstatera att pengarna var borta.

Polisen kontrollerade bilder från säkerhetskameror och såg Chea påstås ta pengarna för att gömma sig i arbetarnas bostadsrum på restaurangen.

Artighet: Nationen

Prenumerera
KÄLLANationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/