Pattaya City och Thailands turistmyndighet tillkännager miljömedvetenhet Kick Off Day 1 december

Pattaya-

Lokala myndigheter, tjänstemän, företagsägare, medlemmar av den thailändska regeringen och Thailand Tourism Authority-medlemmar träffades i stadshuset idag för att planera och tillkännage ett Kick Off Day-evenemang för miljömedvetenhet. Evenemanget kommer att hållas den 1 december 2018 på Pattaya Beach på två platser: framför Central Festival och A-One Hotel nära Soi 5. Evenemanget kommer att pågå hela dagen från 9:00 till solnedgången.

Evenemanget kommer att innehålla flera aktiviteter, bland annat:

-En offentlig strandstädning som inkluderar höga statliga tjänstemän och turister. Turister och expats uppmuntras att komma och hjälpa till med att städa stranden.

-Ett offentligt seminarium om avfallshantering där en biträdande borgmästare kommer att diskutera det pågående arbetet som görs för att kontrollera avfallet i staden Pattaya.

-En utläggning om farorna med plastpåsar. Flera framstående återförsäljare i området, inklusive 7-11 och Villa Market, har tillkännagett planer på att minska eller helt sluta tillverka plastpåsar.

-Barn från lokala skolor kommer att ha demonstrationer och affischer som beskriver deras idéer och input för att kontrollera avfallet och ta hand om Pattaya.

- Dussintals stånd och informationskiosker för både turister och lokalbefolkningen som förklarar hur de kan hjälpa till att kontrollera det avfall de producerar i Pattaya City.

Turister, expats och lokalbefolkningen uppmuntras att komma till Kickoff-dagen för miljömedvetenhet och, citat från en arrangör, vara en del av lösningen, inte problemet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/