Japansk turist på sjukhus i stabilt tillstånd efter att ha blivit påkörd av Tour Bus när han korsade Beach Road

Vi rapporterade tidigare i veckan att en japansk turist fördes till Memorial Hospital efter att han föll under hjulen på en turnébuss när han korsade vägen i centrala Pattaya på onsdagskvällen. Vi är glada att kunna rapportera att han är i stabilt tillstånd och förväntas återhämta sig från sina skador.

Olyckan inträffade i slutet av Soi 13/1 runt 11.30.

Offret, i åldern cirka 40-50 år, fick huvudtrauma.

Bussen tillhör Sermyon Tour – ett klistermärke på baksidan beskrev tjänsten som "Expert Bus".

Chauffören Phaisan Saengsai, 52, sa att han var på väg till Walking Street med en grupp kinesiska turister.

Han sa att fotgängaren vacklade och föll under hans hjul.

Han stannade direkt och gick ner för att undersöka innan han tillkallade polis och räddningstjänst. Polisen har undersökt händelsen och undersökt CCTV och kommer inte att ladda föraren eftersom fotgängaren vacklade in i bussen och sprang framför honom.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/