100 år gammalt träd välter och förstör fordon under storm

Sattahip-

Ett hundra år gammalt träd vid ingången till Sattahip militärbas störtade under en storm den 22 november 2018 runt 7:00 och förstörde totalt en Toyota Camry.

Lyckligtvis var föraren, Mr. Sorn Pungjai, inte närvarande i fordonet vid tidpunkten för olyckan. Han hade besökt militärbasen i affärer och hade nyligen kört från Bangkok.

Herr Pungjai var uppenbarligen bedrövad över förlusten av sin bil, men han sa att han var glad över att han inte hade varit i fordonet under tiden för olyckan och att hans försäkring skulle täcka incidenten.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/