14 fots Python hittades av förvånad man på offentlig toalett, fantastisk video

Pattaya-

En lokal thailändsk invånare som kände naturens kallelse gick till en offentlig toalett nära en rastplats i Pattaya och hittade en ovälkommen invånare - en XNUMX fot lång python hopkrupen i hörnet!

Mannen hoppade ut ur badrummet och ringde lokala myndigheter som ringde en ormfångare för att ta bort ormen från toaletten.

Mannen skojade med oss ​​om att han lättade på sig ännu snabbare när han såg ormen i hörnet av badrummet.

Vi spelade in den här fantastiska videon om hur ormen togs bort från toaletten.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/