Thailand krossade Singapore med 3-0 i Suzuki fotbolls-VM

Thailand-

Thailand visade varför de var AFF Suzuki Cup-mästare när de strök Singapore

Singapore sjönk till en 3-0-förlust mot Thailand i sin sista gruppspelsmatch som fick dem att krascha ur gruppspelet: ett liknande öde upplevdes i den senaste upplagan.
Det var en bra start av Singapore då de flyttade bollen bra och såg ut att hota det thailändska målet. I den 7:e minuten släppte Ikhsan Fandi ett skott vid kanten av straffområdet och såg sin insats räddad av krigselefanternas nummer ett.

Därifrån började dock Thailand dominera matchen och detta visades när Lions i den 13:e minuten misslyckades med en hörna, vilket fick Irfan Fandi att sätta genom sitt eget nät, vilket gav thailändarna det första målet.

Saker och ting blev värre för Singapore när en tydligt nervös Zulqarnaen Suzliman gjorde ett fruktansvärt misstag när han rensade bort bollen, vilket tillät anfallaren Supachai Jaided att kapitalisera och göra sitt lands andra mål i den 23:e minuten.

Det var uppenbart att Thailands kontringar orsakade alla möjliga problem för Singapore och i den 33:e minuten skars Singapores försvar upp men Hassan Sunny kom återigen upp stort för att neka sina thailändska motsvarigheter.

Singapore verkade håglöst vid det här laget och när den första halvleken gick mot sitt slut lade Thailand nästan till ytterligare ett men för ett dåligt kryss.
Den andra halvleken skilde sig inte så mycket från den första men i den 53:e minuten hade Singapore en bra chans med en frispark från nära håll, men lyckades inte göra mål. Faktum är att Lions trubbiga attack orsakade deras fall tillsammans med den skrämmande atmosfären när 29,716 XNUMX fans gjorde sina röster hörda.

Singapore stökade och skyltarna pekade på ytterligare ett mål för sina motståndare. Den 72:a minuten såg Hassan visa sina skarpa reflexer för att ge sitt lag en strimma av hopp. Men det var tydligt att se att krigselefanterna hade så mycket mer kvalitet, och i den 89:e minuten säkrade Adisak Kraisorn sitt lags passage till semifinalen genom att göra matchens tredje mål.

 

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLAGoal.com
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/