Utländsk turist attackerar motorcykelförare i raserianfall nära Walking Street (video)

Pattaya-

En utländsk turist, som tros vara från Storbritannien, greps i går kväll runt midnatt när han attackerade en motorcykelförare efter att föraren vägrat ge den berusade och arga mannen en åktur.

Enligt flera vittnen stormade mannen, som inte har nämnts i pressen, ut från en Mcdonalds-restaurang på dåligt humör, sparkade dörren och skrek mot personalen. Mannen, som är av stor och skrämmande kropp, gick till motorcykelstället framför restaurangen. Han krävde skjuts och skrek åt förarna. Restauranganställda som vi pratade med uppgav att mannen var på dåligt humör på restaurangen, gnällde och krånglade personal och andra kunder och blev ombedd att gå.

Mr. Kittisak Nimanong, 30, vägrade ge mannen skjuts och sade att han fruktade för sin säkerhet och att mannen var hotfull och uppenbarligen berusad. Turisten, rasande över vägran, attackerade Mr. Nimanong med flera slag i ansiktet. Mr Nimanong fortsatte sedan att gömma sig bakom en bil när turisten, som är nästan dubbelt så stor som Mr Nimanong, utmanade honom och resten av taxichaufförerna till ett knytnäveslagsmål.

Vittnen uppgav att turisten sedan började hota och skrämma åskådare. Trafikpoliser som arbetade i närheten ryckte ut för att hjälpa till, men mannen vägrade att lugna sig. Som man kan se på videon hotade mannen även trafikpolisen till slagsmål.

Polislöjtnant Chawalit Suwanmanee och ett team av poliser kallades till platsen och vår inbäddade reporter anslöt sig till dem.

Mannen vägrade att lugna ner sig för polisen, hotade åskådare, våra reportrar, personer som spelade in händelsen och fortsatte att utmana alla till ett slagsmål. Han greps och fördes till polisstationen. Mr. Nimanong följde med, men avböjde att väcka åtal och de två parterna nådde en ekonomisk överenskommelse för den oönskade attacken. Turisten släpptes efter att ha tillbringat en tid på polisstationen för att lugna ner sig och troligen nyktra till.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/