Thailand kommer att stå värd för Guiness Record Breaking Free Dinner i Bangkok för kinesiska turister för att förbättra turismen

Bangkok-

Thailand gör allt för att locka kinesiska turister att återvända till Thailand, och erbjuder en kostnadsfri middag utan motstycke som kommer att slå världsrekord och arrangeras i Bangkok i början av januari.

"Vi hoppas att kinesiska turister som älskar att äta och shoppa kommer att spendera mer pengar medan de bor här. I januari kommer den privata och statliga sektorn tillsammans att stå värd för en gratis middag för 10,000 5 kinesiska turister i Bangkok genom att servera 500 ton klibbigt ris med XNUMX mango. Detta kommer att registreras i Guinness World Records. Måltiden kommer att vara helt gratis för alla kinesiska turister som vill delta, säger turistchefen.

"Vi kommer också att arbeta för att utöka turismen till andra provinser. Men långsiktig säkerhet, rättvis prissättning och bra gästfrihet kommer att återföra hållbar turism till Thailand”, avslutade han.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/