Kinesisk turist inblandad i slagsmål på Walking Street Gogo med personal

En kinesisk turist Yang Zahn, 25, skadades under ett bråk vid Taboo GoGo på Walking Street med ett huvudsår och skador på sina kläder under ett bråk med två kvinnliga personal i morse vid 2:30.

De två parterna i argumentationen har radikalt olika berättelser och perspektiv på problemet så vi kommer att rapportera båda.

Den kinesiska turisten hävdade för pressen att han skötte sina egna affärer och drack sin drink när en av de kvinnliga personalen hela tiden gav honom uppmärksamhet som han inte ville ha. Han hävdade att han bad personalen flera gånger att lämna honom ifred och bara låta honom dricka och det gjorde hon inte. Han hävdade sedan att hon attackerade honom med en vän utan anledning.

Personalen hävdade att turisten var berusad, grov, oförskämd och fortsatte att röra vid dem utan att köpa en drink till dem. De sa att de bad honom att gå flera gånger och han vägrade. De uppgav också att han vägrade att betala sin räkning som var cirka 140 baht. De uppgav att konflikten eskalerade när mannen inte ville sluta röra och skrika på dem.

Polisen tog med båda parter till polisstationen på Soi 9 och turisten hade sjukvård på plats för ett mindre huvudsår. Polisen tror att sanningen i saken låg någonstans mitt i båda uttalandena. De kvinnliga personalen gick med på att betala böter på 1000 baht för händelsen. Chefen för GoGo fördes också till polisstationen och anklagades för att sälja sprit efter tillåtna timmar, eftersom tillståndet för Walking Street är 2:XNUMX.

Polisen uppgav att de kommer att titta på CCTV och avgöra om några rättsliga åtgärder bör vidtas mot gogo.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/