Bad Company Motorcycle Club håller välgörenhetsevent för Hand to Hand och barn i nöd

Pattaya-

Klockan 11.00 den 30 november 2018 på Ponderosa Resort i Soi Siam Country Club, Mr. Magnes Nilsen Mr. Bjorn Sunesoiy, Mr. Håkan Soderberg, Mr. Henrik Olsen, Mr. Tomi Tiussa, Mr. Mikael Trygg och Mc BAD COMPANY Pattaya organiserade ett välgörenhetsevenemang, sålde produkter och förde in alla pengar till Hand to Hand Foundation i Pattaya, som gynnar barn i nöd. Barnen på stiftelsen njöt också av en rolig dag ute och poolaktiviteter tillsammans med en gratis lunch.

Mer än 50 barn deltog i evenemanget, tillsammans med Mr. Niran Sathorn, en tidigare borgmästare i Pattaya och ordförande för Papa Run MC-klubben. Dessutom var den lokala kontakten för Hand to Hand, Margaret Grainger, närvarande.

Barnen sågs ha en välbehövlig dag ute, lekte och sprang runt poolen och njöt av den utsökta maten och solen.

Motorcykelklubben höll ett välgörenhetsevenemang senare samma kväll på resorten där de bjöd in alla cyklister att delta, oavsett klubbtillhörighet, för att bygga ett lokalsamhälle och höll en utlottning där 100 % av intäkterna gick till Hand to Hand-stiftelsen.

The Pattaya News tackar The Bad Company Motorcycle Club för att de bad oss ​​att närvara och filma evenemanget och ta bilder. Tack för att du stöttar vårt lokala samhälle.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/