En turnébuss kraschar in i flera bahtbussar, bilar och motorcyklar i Pattaya

Pattaya-

En hög vid Thappraya-korsningen i södra Pattaya i går lämnade åtta personer skadade och sex fordon svårt skadade. 

Olyckan inträffade när föraren av en buss som kom från Jomtien tappade kontrollen i backen.

Surat, 40, sa att hon reste till södra Pattaya med sin utländska man. Bussen kom längs Thappraya Road i hastighet och träffade deras fordon som snurrade runt flera gånger innan de träffade en elstolpe.

Bussen plöjde sedan in i andra fordon som väntade vid ljusen.

De åtta skadade befann sig i privata bilar och på cyklar och var även passagerare i en bahtbuss (sång thaew). De fördes till flera sjukhus i Pattaya-området.

Busschauffören Thanawat, 50, sa att hans bromsar misslyckades. Polisen utreder händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/