Walking Street-bråk mellan homosexuella par och polis leder till arresteringar (video)

Pattaya-

En värnpliktig som beskrivs som en homosexuell soldat av thailändska medier skulle inte gå tyst efter att ha skapat problem på Walking Street i morse.

Hans partner anslöt sig efter att en medlem av allmänheten försökt hjälpa en poliskapten innan männen övermannades.

Språket och bråken fortsatte på Pattayas polisstation där allvarliga anklagelser väcktes mot männen.

En hotade att skjuta polisen.

Händelsen började på Walking Street, södra Pattaya, runt klockan 4 på morgonen när en turist rapporterade problem. Pol Capt Sukhachai Thamsuree svarade.

Han blev sparkad av arméns värnpliktiga Jakraphat Khamreuang som gjorde motstånd mot arresteringen. En medlem av allmänheten kom till hans hjälp och detta gjorde Jakraphats partner Phittinan Charoenwong, 31, rasande, som gick med i närstriden.

Phittinan slog poliskaptenen i ansiktet.

Vid stationen hotade Jakraphat att skjuta polisen och fortsatte att försöka slåss medan paret kastade ut grova förolämpningar, rapporterade Siamchon News.

Paret har häktats och anklagats för berusat och oordnat beteende, motstånd mot arrestering, misshandel av en polis och förtal.

KÄLLASiamchon Nyheter
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/