Elbrand bakom Avenue orsakar mindre skador, larmar turister och lokalbefolkning

En elektrisk brand orsakad av en kortslutning i kommunikationsledningar bakom Avenue Shopping Mall igår klockan 3 undersöks i eftermiddag.

Branden chockade turister och lokalbefolkning när en plötslig blixt och gnista satte en stor del av kommunikationslinjerna i brand igår. Området är hårt trafikerat och branden bevittnades av dussintals.

Ledningarna var direkt ovanför en motorcykeltaxistation. Förarna blev larmade av den plötsliga branden men ingen av dem skadades. De var också ansvariga för att hålla turister borta från lågorna och för att ringa brandkåren.

Räddningstjänsten var snabbt på plats och släckte branden inom cirka tjugo minuter. Som tur var orsakade branden ingen större skada.

Tjänstemän som talade med Pattaya News sa att linjerna kommer att bytas ut och hela området undersökas.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/