Tre thailändska män dör när de städar en flytande restaurangs maskinrum, två skadade

Pattaya-

Tre thailändska män har dött och två män, 23 och 38 år gamla, är kvar på sjukhuset efter en olycka när de städade en populär lokal flytande restaurangs maskinrum runt 11:30 söndagen den 9 december 2018.

Fartyget förankrades vid en pir utanför Chon Buri-provinsen.

Efter att ha fått reda på händelsen vid 11.30-tiden ledde Muang Pattayas distriktsöverintendent Pol Överste Apichai Krobpech ett räddningsteam för att hjälpa de fem arbetarna som enligt uppgift hade svimmat när de städade maskinrummet i Nava Chakkapat. Man tror att de dukade under för giftiga ångor eftersom ventilationssystemet inte var påslaget. Vid ankomsten hittade tjänstemännen en arbetare död på platsen och en annan dukade under när han fördes till sjukhus, uppger polisen. Den tredje mannen dog också på sjukhuset.

Maskinrummet höll männen på att städa dagen för händelsen.

Namnen och åldern på offren offentliggjordes inte vid presstillfället.

Polisen utreder händelsen för att fastställa dödsorsaken innan de fortsätter med ytterligare rättsliga åtgärder.

Maskinrummet och båten besiktigas i eftermiddag, måndagen den 10 december 2018. Restaurangen håller öppet tills vidare.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/