Två thailändska turister som är ute och tar ett nakenbad sent på natten i Pattaya Bay blir rånade

Pattaya-

Polisen utreder efter att två män som tog ett nakenbad sent på natten i Pattaya påstod sig ha fått sina kläder stulna.

Männen, som besökte staden från Chiang Mai, berättade för poliserna hur de bestämde sig för att ta ett tunt dopp på stranden vid Naklua vid tvåtiden på måndagsmorgonen.

När de kom tillbaka från simningen insåg de att deras kläder, skor, plånböcker som innehöll 2,000 9 baht, en Samsung Galaxy S60,000 och en Huawei-smarttelefon, som alla hade lämnats på stranden, hade stulits. Allt som återstod av deras tillhörigheter var två handdukar. De uppgav att det totala värdet av föremålen och de stulna kontanterna var XNUMX XNUMX baht.

Till en början trodde männen att någon skämtade med dem, men efter att ha sett ingen annan på stranden gick de till närmaste polisbox för att anmäla stölden. För att ytterligare komplicera situationen trodde polisen vid boxen också att männen skämtade med dem.

Polisen sa att de kontrollerade CCTV-bilder från det lokala området.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/