Pattaya-polisen arresterar en misstänkt drogrunner med 200,000 XNUMX Meth-piller

Pattaya-

Polisen grep en påstådd 46-årig drogrunner tillsammans med 200,000 XNUMX metamfetaminpiller i Pattaya City, berättade Chon Buris polischef, generalmajor Nanthachat Supamongkol, vid en presskonferens på torsdagen.

Den misstänkte Sopon Saimee, 46, ska ha erkänt för polisen att han levererat droger till en gängledare som var baserad i norra Thailand.

Han fick 3,000 20,000 Bt per leverans av XNUMX XNUMX meth-piller, sa Nanthachat.

Efter en informatörs tips arresterades Sopon tidigare i veckan på en bensinstation på Chon Buri-inbound körfältet på Sukhumvit Highway i norra Pattaya med 60,000 XNUMX meth-piller som han skulle leverera till en kund.

En sökning i hans lägenhet i Ayutthaya gav ytterligare 40,000 XNUMX meth-piller.

Baserat på den misstänktes information, hämtade polisen också ytterligare 100,000 XNUMX meth-piller bredvid Kanchanapisek Road i Bangkoks Bang Khae-distrikt som han skulle hämta senare, sa Nanthachat.

Polisen sa att Sopon hade gripits för innehav av 2,900 2000 meth-piller i Samut Prakan år 17. Han dömdes till 2016 års fängelse och släpptes i juli XNUMX. Han kommer att ställas inför liknande anklagelser även denna gång.

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLANation
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/