Polistjänstemän slår till mot karaoke i Bang Lamung som påstås erbjuda minderåriga prostitution

Banglamung-

Chonburis immigrationschef Pol Col Songprote Sirisukha, lokala brottsbekämpande myndigheter och barnskyddstjänster genomförde ett stick i går i en karaokelounge som heter Krua Lakhana i Bang Lamung.

Etablissemanget visade sig ha två flickor under 18 år tillgängliga för 1,500 XNUMX baht per gång för sex.

Daily News rapporterade att Krua Lakhana besöktes av både utländska och thailändska turister.

Anhållen var chefen Lakhana Patthama, 46, som kommer att åtalas för människohandel.

Pengarna som användes i sticket efter att en undercover-officer ordnade så att en minderårig flicka fördes till ett hotell togs till bevis.

KÄLLADaily News
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/