Norsk kvinna faller från fjärde våningen på Pattaya Hotel, överlever

Sanook rapporterade att en norsk kvinna föll från fjärde våningen på ett hotell i Pattaya tidigt på fredagsmorgonen.

Det tog två timmar innan hon upptäcktes liggande i en springa vid sidan av hotellet.

Hon var täckt av blod och allvarligt skadad. Hon besöktes på platsen runt 6:30 av Sawang Boriboon räddningstjänst och fördes till ett lokalt sjukhus.

Hon hade så småningom upptäckts av någon ute på promenad som larmade hotellsäkerheten.

Sanook sa att det ännu inte fanns någon indikation på varför kvinnan föll.

Varken kvinnan eller hotellet namngavs.

KÄLLASanook
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/