Brittisk man drogad och rånad i Pattaya av thailändsk kvinna

En brittisk man i Pattaya säger att han blev drogad och rånad efter att ha träffat en kvinna på gatan och tagit henne tillbaka till sitt rum.

George Andrew Lerce, 56, berättade för polisen att han hade varit ute och druckit på fredagskvällen och gick till 7-Eleven innan han återvände till sitt lägenhetsrum.

Men utanför 7-Eleven blev han uppsökt av två kvinnor, varav en bad att få följa med honom eftersom hon inte hade någonstans att bo.

Han sa att en av kvinnorna hävdade att hon inte hade någonstans att bo och frågade om hon fick bo i hans rum. Han gick med på det och tog tillbaka den "mycket trevliga" kvinnan till sitt rum när han sa att han var en barmhärtig samarit.

Men när han vaknade på lördagsmorgonen hittade han mer än 1,000 3,000 pund och 100,000 7 baht i kontanter, samt smycken värda mer än XNUMX XNUMX baht, saknades från sitt rum och väninnan han träffade utanför XNUMX-Eleven var ingenstans att vara. sett.

Mr. Lerce hittade också en liten plastpåse som verkade innehålla sömntabletter.

Mr. Lerce sa att kvinnan måste ha spikat sin drink med pillren, väntat tills han somnade och stulit föremålen från sitt rum.

Polisen sa att de letar efter kvinnan och har släppt en bild på henne som erhållits från lägenheten CCTV.

De sa också att de försöker fastställa exakt vilka piller som hittades i Mr. Lerces rum.

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/