Brittisk turist hittades avliden på hotellrum i Bangkok under misstänkta omständigheter

Bangkok-

Den 31-årige brittiske turisten Luke Ramage hittades i ett hotellrum i Bangkok på fredagskvällen död under misstänkta omständigheter enligt Associated Press idag.
Mr. Ramage, en tvåbarnspappa, som ägde sitt eget städföretag i Consett hade precis anlänt till Thailand timmar tidigare. Han hade skrivit om sin kommande resa på Facebook och hade planerat att börja i Bangkok, besöka Pattaya och sedan resa runt i landet.

En receptionist på hotellet Bavana uppgav för pressen att en oidentifierad man som sa att han var en vän till Mr. Ramage kom till disken och sa att Luke hade ett problem och att han skulle kolla upp honom. Receptionisten gjorde det och sa att hon hittade honom avliden liggande på sin säng.
Rummet rapporterades vara genomsökt och kassaskåpet öppet och tomt. Mr. Ramage påstås ha blåmärken och märken på sin kropp som var förenliga med en kamp eller slagsmål. Hans bagage var oöppnat och hade inte packats upp.

Receptionisten återvände till receptionen för att ringa polisen och upptäckte att den oidentifierade mannen som påstod sig vara en vän till Mr. Ramage hade försvunnit.
Mr. Ramage hade publicerat incheckningar på Facebook på ett annat hotell timmar tidigare och ett inlägg med två oidentifierade män på en lokal bar timmar innan han dog.

Polisen utreder händelsen och ser över kameror. Familjen och ambassaden har underrättats om dödsfallet.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om denna utvecklingshistoria.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/