Massskjutning på nyårsafton slutar med sju dödsfall, inklusive misstänkt i södra Thailand

Reuters -

Massskjutningen inträffade cirka 10 minuter efter midnatt när familjen deltog i en nyårsfest i Phato District, som ligger i Chumphon-provinsen i södra Thailand.

Polisen sa att den misstänkte, Sucheep Sornsung, blev arg för att han inte kände sig välkomnad av sin frus familj och kände att han blev ignorerad. Han tog fram sin pistol när de satt vid ett bord och öppnade eld.

Angriparen sköt och dödade sex personer, inklusive hans nioårige son, hans sexåriga dotter. Fyra vuxna mellan 47 och 71 år dödades också. Sornsung begick sedan självmord genom att vända pistolen mot sig själv.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/