31-årig försvunnen fiskare hittades död på Jomtien Beach, ingen misstanke om brott

Liket av Withoon Uisakul, 31, upptäcktes av fiskebåten Sanan Samut och togs i land vid Jomtien Beach vid 6-tiden.

Mr Withoon drunknade och försvann på eftermiddagen den 5 januari när han provkörde sin nya fiskebåt. Han tappade kontrollen när han gjorde en sväng och föll överbord innan båtens propeller träffade hans huvud, uppger polisen.

Hans mamma, Saijai Sukkrajang, 53, och sju månader gravida fru, Rujia Lohkham, 29, bröt i tårar vid åsynen av hans kropp. Kroppen skickades för obduktion på Bang Lamungs sjukhus.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/