Två thailändska män greps för att ha stulit guldhalsband på grund av stöld

Två thailändska män har gripits för att ha tagit ett guldhalsband från en kvinna på en gata i Pattaya, uppgav polisen på onsdagen.

Pattayas Pol Col Apichai Krobphet sa att Narit Khunnane, 26, och Charoonwitthaya Sawadeekit, 21, greps framför en motorcykelverkstad i byn Moo 10 i Tambon Nong Yai i Bang Lamung-distriktet på tisdagen.

De två anklagades för att ha kört sin motorcykel efter sitt offer, Wiphaporn Sonsomnuek, 27, och ryckt hennes guldhalsband värt cirka 28,000 5 Bt och for iväg efter midnatt den XNUMX januari. Offret åkte på sin motorcykel på Thep Prasit-vägen på väg mot Jomtien Strand.

Offret uppgav att halsbandet hade varit en nyårspresent från hennes far och att hon var på väg hem från jobbet när stölden ägde rum. Hon sa att hon hade blivit förkrossad över stölden eftersom det var en mycket speciell gåva.

Polisen spårade de två från säkerhetskameror.

Narit är dessutom åtalad för att ha våldtagit en kinesisk turist den 21 oktober och hade släppts mot borgen.

Textkredit: Nationen

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/