Arg ex pojkvän försöker bryta ner flickvänners dörr mitt i natten och tvinga inträde

Pattaya-
Klockan 2 i morse kallades Pattaya-polisen till en bostad i norra Pattaya av en desperat thailändsk kvinna som sa att en man med en stor klubba försökte få tillgång till hennes hem genom att attackera dörren.

Polisen reagerade snabbt för att hitta den 48-årige Chanchao från Thailand, vars förnamn inte anges, beväpnad med en stor träbit plywood och försökte tvinga sig in. Han verkade också vara berusad. Han hade redan lyckats slå ett stort hål i dörren medan han försökte ta sig in.


Chanchao gav upp till polisen och det visade sig att han var ex-pojkvännen till kvinnan i mer än ett år och att de nyligen hade gjort slut. Chanchao hävdade att han var upprörd över att kvinnan, vars namn har undanhållits på hennes begäran, flörtade med andra män på Facebook.

De hade ett gräl på nätet tidigare på kvällen som gjorde honom upprörd så han försökte ta saken i egna händer, körde till hennes hus och försökte tvinga in för att prata med henne.

Han greps och kommer att åtalas för flera överträdelser i Pattaya Court.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/