Gatustrid och polisjakt i norra Pattaya med vapen mellan kinesiska turister slutar med flera arresteringar, skador (video)

Pattaya-

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/371724033605539/

Två skadade kinesiska män fördes till Pattaya Memorial sjukhus efter ett gräl på vägen bakom Lotus i norra Pattaya som involverade flera kinesiska medborgare. Vittnen runt 1:30 rapporterade att de sett klubbor och andra handhållna vapen. Dessutom verkar en av männen försöka köra ner flera andra kinesiska män med sin vita Mercedes Benz SLK 200.

Medlemmar av allmänheten tog bilder och video på platsen som har lämnats till polisen.

En av de skadade männen namngavs som nitton år gamla Huang Wanyou.

Polisen jagade två fordon till norra Pattaya-korsningen på Sukhumvit Road. Den ena var en vit SLK 200 Mercedes Benz och den andra en svart Toyota Alphard skåpbil. Båda hade Bangkok-tallrikar.

Alphard-föraren Zhang Hongxing, 28, hade ett sår på armen och var täckt av sandigt damm. Benz-föraren var Cao Lei, 33. Båda männen var kinesiska medborgare.

En genomsökning av fordonen hittade en kniv och en gummistång. Ett trasigt basebollträ hittades på den tomma tomten där slagsmålet ägde rum.

Männen var från början inte samarbetsvilliga, men arbetar nu med polisen för att identifiera de andra personerna som var inblandade i bråket och ge ytterligare detaljer om vad som ledde till bråket.

Vi kommer att ge mer information när vi får dem.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/