Taco Bell kommer att öppna 40 butiker över hela Thailand till 2022, kryddnivån kommer att höjas kraftigt för den thailändska marknaden

Bangkok:

Taco Bell expanderar sitt betydande snabbmatsimperium till Sydostasien. Bloomberg rapporterar att Bell kommer att öppna 40 restauranger i Thailand till 2022, enligt Liz Williams, president för TB:s internationella division. Enligt Bloomberg är den första restaurangen planerad att öppna idag i Bangkok den 24 januari, där "smaker i erbjudanden som tacos och burritos har justerats för att passa lokala smaker."

Den justeringen innebär att kryddfaktorn höjs för de mer värmevana gommarna i Thailand. Williams sa i en intervju, "Det vi tycker är hett och kryddigt i USA har precis börjat i Thailand på kryddskalan, så vi ringde upp såserna."

 

KÄLLATaco Bell Thailand
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/