Thailändsk tjej har en väska med 30,000 XNUMX baht och helt ny Iphone X som ryckts på motorcykeltaxi av tjuvar

 

Klockan 2:00 den 24 januari 2019 svarade Pattaya-polisen på ett samtal från en mycket skakad och bedrövad 29-årig Nipaporn Phunpha på Thappraya Road nära Soi 2. Hon väntade med en motorcykeltaxichaufför som bekräftade hennes historia.

Hon uppgav att hon tog taxin hem när två män med helhjälmar drog upp bredvid dem mot rött ljus och slet av hennes rosa handväska från hennes axel.

Hon uppgav att väskan innehöll 30,000 XNUMX baht, en helt ny Iphone X och många viktiga dokument som hennes pass och thailändska ID-kort. Hon var i tårar och mycket bedrövade vittnen observerade att alla hennes viktiga kontakter fanns i hennes telefon och det var den största förlusten.

Motorcykelföraren försökte jaga men förlorade tjuvarna runt Sukhimvit Road. Då ringde han polisen för att hjälpa kvinnan.

Pattaya-polisen tog henne till den lokala stationen och kommer att granska CCTV i området. De kommer också att försöka spåra telefonen genom en lokaliseringsapp som är inbyggd i telefonen av Apple.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/