Barmhärtig samarit återvänder kinesiska turister förlorade pass och kontanter kvar på parken

Pattaya-

En kinesisk ortopedspecialist som lämnade sina kontanter och familjepass på en naturskön plats i Pattaya återförenades med sina värdesaker strax efter midnatt i morse.

Li Dapeng, 40, anlände till Pattayas polisstation och kramade omedelbart turistpolischefen överstelöjtnant Piyapong Ensarn och avvaktade andra poliser.

Han trodde aldrig att han skulle få se sin väska igen och var full av beröm över den ärliga medlem av den thailändska allmänheten som lämnade in den och polisen som lyckades komma i kontakt med honom.

Väskan innehöll 42,000 XNUMX baht i Yuan och fyra pass. Dr Li lämnade den medan han tog souvenirbilder och insåg först att den saknades när han förberedde sig för att åka tillbaka till Bangkok för ett flyg tillbaka till Kina idag.

Bilder togs med polisen från både turist- och immigrationspolisen som arbetade tillsammans för att säkerställa ännu ett lyckligt resultat för en glömsk turist.

Den barmhärtige samariten som lämnade in väskan namngavs inte vid detta tillfälle i Ruk Siam News-berättelsen.
Källa: Ruk Siam, Thai Visa.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/