Sex år gammal flicka hittades avliden i Jomtien glömdes bort av hembiträdet som lämnade henne i ett rum på 32 våningar för att leka

En sexårig flicka störtade till sin död efter att hennes mamma – en hembiträde – lämnade henne för att leka i ett rum på 32:a våningen i en Jomtien Condo medan hon städade.

Barnet hittades på marken i lägenheten Jomtien Sai 2 när pigan letade frenetiskt efter sin dotter.

Hon kom inte ihåg var hon hade lämnat henne när hon gick till andra våningar för att städa.

Pattayas stationschef Pol Col Apichai Krobpetch sa att mamman till "Gift" (ett antaget namn) hade sagt att barnet var sjukt så hon tog henne med sig för att städa. CCTV visade att hon hade lämnat barnet i rum 3202 på 32:a våningen vid 3-tiden. Barnet hittades med flera skador vid 4.30-tiden. Det fanns ingen annan i rummet.

Det tog många timmar att identifiera modern då kroppen av barnet togs till det lokala bårhuset för undersökning. De första uppgifterna uppgav att barnets tillstånd var oklart och hittades senare på kvällen.

Ingen hade gått in i rummet sedan hembiträdet lämnade henne där. Ett barns fingermärken hittades på balkongen med glasfront som tydde på att hon hade gått dit och klättrat upp.

I nuläget har inga åtal väckts av Pattaya-polisen.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/