35-årig ryss försöker ta livet av sig på hotell i Pattaya, räddad av räddningspersonal

Klockan 1230 i morse försökte en 35-årig rysk medborgare ta livet av sig i ett tillstånd av tvång på ett hotell i Pattaya-området.

Mannen skrek och skrek och hotade att hoppa från sin balkong efter att ha brutit upp glasdörren till balkongen med bara händer och kropp.

Hotellsäkerheten tillkallade räddningstjänsten efter att ha fått flera rapporter om mannen som skrek och skrek och skadades från glaset av andra boende.

Räddningsarbetare och polis anlände och mannen, som är överviktig och väger 190 kg, hade redan kollapsat på grund av blodförlust.

Det tog över tio personer för att hjälpa till att flytta den stora mannen och få honom till sjukhuset på ett säkert sätt. Han är i allvarligt tillstånd. Det är okänt vad som ledde till hans psykiska tillstånd och han bodde ensam i sitt rum.

Här är den fantastiska videon av räddningsarbetare som rusar för att rädda hans liv och arbetar tillsammans för att få honom till sjukhuset.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/