"Big Joke" arresterar thailändsk ladyboy som har lurat dussintals män under tio år

Bangkok-

En thailändsk pojke har gripits efter att hon har lurat japanska turister och affärsmän under de senaste tio åren.

Immigrationsbyrån rapporterar att immigrationschefen Lt Gen Surachate Hakparn underrättades av Japans ambassad att under de senaste två månaderna har mer än tio japanska turister och affärsmän blivit lurade av en thailändsk dam.

Hon hade berättat för dem att hon är en utlänning som hade förlorat sina pengar och egendom. Hon bad de japanska offren att använda sina bankkonton för att ta emot pengar från sina släktingar.
Sedan berättade hon att hennes släktingar redan hade överfört pengar till sina bankkonton och bad dem att betala henne.

Men, du gissade rätt, pengarna överfördes aldrig i första hand.

Många offer trodde på henne och gav henne kontanter innan de insåg att pengar inte hade överförts till deras konto.

43-åriga "Uthai" har erkänt att hon valde japanska turister och affärsmän som hon hade träffat på turistattraktioner som Thong Lor, Asoke och Silom.

Hon berättade för polisen att hon använde pengarna för att resa och spela.

 

Prenumerera
KÄLLAThaiger, thailändsk immigration
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/