Säkerhetsvakt på thailändsk sjukhus anklagas för att ha stulit plånbok till en man som dör av hjärtinfarkt på parkeringsplatsen, familjen är upprörd över att ingenting har gjorts

Saraburi-

En förtvivlad dotter har sökt hjälp i media efter att hennes pappa blivit rånad av en säkerhetsvakt på sjukhuset och lämnats för död på parkeringen. Hennes pappa verkade ha fått en hjärtattack.

Polisen ska ha släppt tjuven och sjukhuset – som lovat hjälp – har inte gjort något förutom att skicka en krans till begravningen.

Anucha Changsri, 25, pratade med chefen på måndagen efter att hennes far Chayakorn Changsri, 49, en taxichaufför, dog på parkeringen vid Nong Khai-sjukhuset i Saraburi.

Chaiyakorn, ursprungligen från Uttaradit, hade lidit av en hjärtsjukdom.

Anucha sa att han hade åkt ut i sin taxi som vanligt från sitt hem i Kumhak sub-distrikt, Nong Khae, i onsdags morse.

Men när han körde sin taxi fick han svåra bröstsmärtor och körde själv till Nong Khaes sjukhus. När han gick ut ur sin hytt i en del av parkeringen föll han på en metallspett som stack ut från en betongklump under vad som verkade vara en hjärtattack.

Vid det här laget var han nu stilla och det visade sig att han hade drabbats av en hjärtattack.
,
Ett byte av väktareskiftet fann honom senare död och polis tillkallades.

CCTV undersöktes och det visade tydligt att hennes pappa svimmar och faller. En säkerhetsvakt gick förbi och erbjöd ingen hjälp.

Istället gick han runt taxin två gånger innan han stal hennes pappas plånbok. Hon trodde att den förmodligen innehöll 10,000 XNUMX baht eftersom hon visste att han var på väg att betala en avbetalning för en bil senare samma dag.

Efter stölden av plånboken promenerade säkerhetsvakten tillbaka till båset som om ingenting hade hänt. Vakten kontaktade aldrig någon för att få hjälp.

Anucha sa att hon åtalade vakten med polisen men de släppte honom. När de senare gick för att arrestera honom vid hans logi bakom sjukhuset hade han flytt.

Hon sa att hon trodde att ordningsvakten hade blivit avskedad av sjukhuset på torsdagen dagen efter händelsen.

Sjukhusdirektören lovade familjen att hjälpa till på alla sätt de kunde.

Men det var bara tomma ord, sa den sörjande dottern.

Ingen representant för sjukhuset kom till begravningen – de skickade bara en krans.

Nu vill hon ha rättvisa åt sin pappa.

Thaivisa noterar att CCTV-filmerna hittills inte verkar vara allmän egendom.

Prenumerera
KÄLLAManager Online, Thaivisa
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/