Kropp av oidentifierad utlänning hittades flytande i Pattaya Bay

Kroppen av vad som verkar vara en kraftigt tatuerad kaukasisk utländsk man hittades flytande i Pattaya Bay av en fiskare tidigt i morse.

Räddningspersonal tillkallades och förde kroppen till land där en närmare undersökning skedde.

Kroppen verkade ha varit avliden och i vattnet i över en vecka. Majoriteten av lemmarna och huvudet verkade vara uppätna av fisk till benet. Mannen hade varit klädd i svarta shorts och en svart skjorta.

Det fanns inga initiala tecken på skeletttrauma som tyder på allvarligt trauma eller trubbig skada enligt tjänstemän.

Lokala ambassader har kontaktats och polisen kommer att granska rapporter om försvunna personer i dag medan medicinsk personal fortsätter att försöka få en mer exakt dödsorsak.

Följande video innehåller innehåll som kan kränka känsliga tittare.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/