Plastskräp hittats i kroppen av död havssköldpadda på stranden i Chon Buri

Plastskräp har hittats inuti en död grön sköldpadda på Bang Sane Beach i Chon Buri.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) säger att den gröna sköldpaddan hittades på Bang Sane Beach i Chon Buri i går.

Sköldpaddshonan var 76.5 centimeter lång och 72 centimeter bred. Dess ålder uppskattas till mellan 25 och 30 år. Kroppen hade redan börjat ruttna.

Sjögräs, sjögräs, bitar av fiskenät och plastskräp hittades inne i sköldpaddan.

En obduktion genomförs för att fastställa dödsorsaken.

Prenumerera
KÄLLAThaiger
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/