60-årig irländsk man hoppar till sin död från lägenhet efter ett uppbrott med sin fru

Pattaya-

En 60-årig irländsk medborgare, Brian Dobino, hoppade till sin död sent i går kväll från en lägenhet i centrala Pattaya och lämnade åskådare i chock.


En säkerhetsvakt som var väl bekant med herr Dobino sa att han nyligen hade gjort slut med sin fru och hade bott ensam sedan uppbrottet. Han hade varit utvandrad länge.

Han hade nyligen varit på ett lokalt sjukhus för ångest och panikattacker på grund av stressen från uppbrottet med sin fru och påstådda ekonomiska problem. Han hade släppts bara en eller två dagar tidigare. Han påstods ha sagt till lägenhetspersonalen att han kanske måste återvända till Irland på grund av uppbrottet och ekonomiska problem och att han inte kunde föreställa sig att göra det, vilket ledde till panikattackerna.

Polisen sa att det inte förekom något brott i händelsen. De sa inte om de hittade en lapp.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/