62-årig thailändsk byggnadsarbetare dör i en tragisk olycka på en lokal byggarbetsplats

Pattaya-
Den 13 februari 2019 vid 1-tiden dödades en 62-årig thailändsk man, Mr. Manun, i en byggolycka på en byggarbetsplats belägen på Pratamnak soi Six.


Hans 21-årige son, som arbetade med honom på platsen, blev tragiskt vittne till olyckan.

Ett 31-årigt vittne till olyckan uppgav att de körde en liten bulldozer när en kabel på bulldozern gick av och träffade Mr. Manun i ansiktet och bröstet som stod nära bulldozern. Bulldozern drevs av hans son.


Räddningspersonal tillkallades omedelbart och gav hjälp på platsen, men hans skador var för svåra och han dog på platsen.


Polis och tjänstemän tror att felaktigt underhåll av bulldozern ledde till den tragiska olyckan och klandrade inte sonen för något operatörsfel.
De uppgav att de kommer att fortsätta en undersökning av den exakta orsaken till den felaktiga kabeln som gick av.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/