Berusad utlänning härjar runt polisstationen, arresterad på ölbar (video)

Pattaya-

Klockan 1230 i morse gick en starkt berusad och aggressiv utlänning, som bara uppgav att han var schweizisk, en berusad framfart i centrala Pattaya nära polisstationen.

Det rapporteras att han började sin kväll med att sparka in en glasdörr och skada sig på polisstationen. Han gick sedan över till Central Festival mittemot stationen medan han blödde kraftigt från benet.

Mannen, som vägrade uppge ett namn och inte hade någon identifiering, fortsatte att störa en liten ölträdgård på gården till Central Festival med ett liveband sponsrat av Singha. Enligt vittnen välte han flera bord, stormade på scenen och orsakade skador på flera bås, vilket fick dussintals turister och personal att skingras. Han skadade sig igen under processen.

Den oidentifierade utlänningen som ligger på scenen på ölträdgården i Central Festival.

Räddningspersonal och polis anlände och behandlade mannens fot och förde honom tillbaka till polisstationen där han verkade lugna ner sig, men mannen sprang iväg till ett närliggande ölbarkomplex som ligger intill stationen där han fortsatte att återigen gå ut på en härjning som störde verksamheten och försökte skapa problem med turister och personal. Polisen följde efter honom och grep honom i ölbarkomplexet.

Han gjorde motstånd mot arresteringen och försökte slåss mot poliser, som kan ses på videon. Vid det här laget fick polisen nog och handfängslade och höll fast honom med våld medan han försökte sparka dem och motstå arrestering.

Han återfördes sedan till polisstationen där han, som kan ses, fortsatte att krossa ett väntrumsglas genom att sparka på det och orsaka mer skada på sig själv och egendom. Det rapporteras också av vittnen att han placerades i en cell en kort stund innan han förstörde ett väntrum men omedelbart försökte bekämpa andra fångar.

Han fördes till ett säkert sjukhus för övervakad behandling medan tjänstemän väntade på att han skulle nyktra till och förhöra honom.

Det är okänt vilka anklagelser, om några, mannen kommer att ställas inför just nu medan polisen avgör vad som orsakade händelsen och om mannen har några psykiska sjukdomar eller bara var kraftigt berusad.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/