Utlänning setts kissa från baksidan av Baht Bus mitt på ljusa dagen

En "mörkhyad" utlänning tyckte att det skulle vara jättekul att kissa på vägen från en rörlig sång thaew (känd i Pattaya som en bahtbuss).

Så han lossade dragkedjan och fick ut vad Sanook News kallade sin "anakonda" och började lätta på sig själv längs Sukhumvit Road.

Mannen – som sägs ha mörk hy av Sanook – hade sitt livs tid när hans kompisar lät honom skratta och skämta.

Detta mycket olämpliga beteende bevittnades av en kandidat för region 7 i det kommande valet som var ute och prövade. Pramet Ngamphichet fick en av sina anställda att berätta för föraren vad han hade sett när låten thaew stannade vid rödljuset i Huay Yai-korsningen.

Chauffören, Mr. Thaweesak, sa att han skulle ta dem till Pattayas polisstation för att göra en anmälan.

Thaweesak berättade senare för Sanook att han hade plockat upp sex eller sju turister och var i färd med att ta dem längs Sukhumvit Road till Central Beach, Pattaya.

Han hade varit omedveten om vad som hade hänt men efter att ha blivit informerad av kandidatens representant beslöt han att gå till Pattayas polisstation.

Men när han svängde in på polisstationen blev gruppen turister klok på det förestående oroligheterna och flydde åt flera håll.

Polisen uppger att de letar efter utlänningen som skadat Pattayas rykte.
Med tillstånd från Sanook News och Thai Visa med lätt redigering från oss.

KÄLLASanook Nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/