Ung indier tappar kontrollen över sitt fordon och vänder sin bil på en taxi som väntar vid rött ljus (Video)

Pattaya-

En utländsk medborgare från Indien, Mr. Surinder Singh, vars ålder inte uppgavs till pressen utan dök upp i hans tidiga tjugoårsåldern, förlorade kontrollen över sitt fordon i morse runt 6:00 i en större korsning och ställde sin bil på en taxi som väntade kl. ett rött ljus.

Taxichauffören, 50, var anmärkningsvärt oskadd. Han uppgav för Pattaya News att Mr. Singh kom genom ett rött ljus i hög hastighet och tappade kontrollen över sitt fordon, krossade en ljusstolpe mitt på gatan och välte sitt fordon på taxin.


Mr. Singh, som var lätt skadad och fick tandskador men avböjde medicinsk hjälp, verkade desorienterad och enligt polisen möjligen berusad.

Mr Surinder Singh

De fängslade Mr. Singh på olycksplatsen för att genomföra ett blodprov för att avgöra om alkohol var inblandad eftersom han tackade nej till en alkomätare på platsen och inte var samarbetsvillig.

Tjänstemän kommer att granska CCTV-filmer från platsen och genomföra en intervju med Mr. Singh innan de fortsätter med några anklagelser. Som minimum kommer han att vara ansvarig för egendomsskador på taxin och gatubelysningen, uppgav tjänstemän till pressen.

Taxichauffören släpptes på platsen då tjänstemän konstaterade att han inte hade något fel i olyckan.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/