Thailand arrangerar Miss World-tävlingen i vinter för första gången

MANILA – Månader efter Miss Universe 2018 kommer Thailand återigen att fungera som mötesplats för en internationell tävling.

På tisdagen höll Miss World en presskonferens i Bangkok för att formellt tillkännage Thailand som värd för 2019 års upplaga av tävlingen.

Regerande Miss World Vanessa Ponce de Leon från Mexiko och hennes andra kontinentala drottningar fotograferades också iklädda traditionella thailändska klänningar.

Det är första gången som Miss World kommer att hållas i Thailand.

Delegater från 130 länder är planerade att anlända i november, med kröningskvällen i december.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/