16-årig gymnasieelev hjälper till att rädda livet på en 68-årig man skadad i motorcykelolycka (video)

Pattaya-

Klockan 5:30 den 20 februari 2019 blev en 68-årig thailändsk man, Amnuay Rittidet, påkörd av en bil när han körde sin motorcykel på Threppasit Road. Rittidet fick svåra huvudskador samt flera skrubbsår.

En lokal gymnasieelev, 16-åriga Mr. Chiraphon Madeua, en elev från Phothisamphan Pittayakan School, såg olyckan när han körde hem från skolan och stannade för att ge hjälp.

Han sa att en bil som kördes av en oidentifierad utlänning slog den äldre mannen och slog honom av motorcykeln. Det var oklart vems fel olyckan var, men utlänningen samarbetade med polisen.

Mr. Madeua, som nyligen genomgick undersökningar i skolan för medicinsk hjälp, bestämde sig för att omedelbart sluta och hjälpa till.

Med hjälp av sin medicinska utbildning lyckades han behandla den skadade mannen tills professionella räddare från den lokala räddningsstiftelsen anlände för att föra Rittidet till ett lokalt sjukhus.

Polisen kommer att granska CCTV på platsen för att fastställa orsaken till olyckan och för att spåra föraren av bilen.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/