Honda LPGA Thailand Day One Notes och resultat

Honda LPGA Thailand, Pattaya-

ENNY SHIN OCH DANIELLE KANG TINAR UTE I THAILAND

För 26-åringarna Jenny Shin och Danielle Kang var de kyliga temperaturerna i Las Vegas, Nevada för låga för deras smak och de kunde inte fly till Thailands värme och fuktighet snabbt nog.

"Det snöade i Vegas [när jag lämnade], och det snöar fortfarande," sa Shin, som inte kunde vänta med att komma till Chon Buri. "Det högsta det var att komma till kanske 32 grader, jag tänkte: "Jag kan inte vänta med att komma till Thailand, jag kan inte vänta med att svettas." Jag har inte svettats på länge om jag inte går till gymmet, så det här är ganska skönt för mig.”

"Jag älskar att spela i värmen, men det är ganska varmt just nu," sa Kang, som returnerade en felfri första omgången 65 på torsdagen. "Jag tycker mest att jag spelar bra, det beror på att jag försöker fokusera mer på andra saker, som att dricka vatten, gå på toaletten, hålla mig sval, äta. Allt detta är bara väldigt avgörande för att spela bra i värmen.”

JUTANUGARN SYSTRAR SOM LEKAR FRAMFÖR HEMMASKOR
Systrarna Jutanugarn uttryckte båda spänning under den första omgången på Siam CC i torsdags, men det tog några hål för världsnummer 1 för att komma in i en groove efter att ha känt sig nervös när de spelade inför sina thailändska fans. Hennes scorekort inkluderade en örn, sex birdies, två bogeys och en dubbelbogey, och träffade nio av 14 fairways och 13 av 18 greener.

"Idag var så roligt," sa Ariya med en antydan till sarkasm. "Jag slog till överallt. Jag slog 3-trä som 280, och ett annat hål slog jag 80 yard, så kul."

"Jag var ganska mycket inte nervös, men som om det är spännande, på tee, på första hålet," sa äldre syster Moriya, som kortade 3-under 69. "Många fans kom. Jag trodde inte att det skulle bli lika mycket eftersom det är första omgången. Det är såklart en hektisk vecka för oss, men vi försöker njuta av den. Varje ögonblick här är alltid bra. Support av fans, bra golfbana, spelande hemland. Inget mycket du kan begära."

JENNIFER SÅNGSTÄLLANDE TRENDER FÖR ANDRA GOLFARE
Jennifer Song kom till Thailand förra veckan för att få några dagar på sig att träna och vänja sig vid vädret eftersom hon inte kunde stå ut med de kalla fronterna som drabbade Orlando under lågsäsongen. Song vägrade låta det kalla vädret hindra henne från att träna, så hon bestämde sig för att sätta upp en träningsanläggning på sin egen bakgård.

"Jag menar, visst är Orlando känt för fint väder, men jag vet inte, av någon anledning i vinter hade vi några kalla fronter som kom in. Jag kände inte för att gå ut dit för att träna, så jag bestämde mig bara för att köpa några nät för baksidan av mitt hus och jag har tränat hemma. Det har varit väldigt bekvämt."

Efter Song följde Eun-Hee Ji och Sung Hyun Park efter och köpte träningsmattor till sina bakgårdar också.

"Jag var den ursprungliga," sa Song stolt. "Jag är den OG jag köpte den i mitten av december och alla andra bestämde sig för att följa mig."

SUWANNAPURA ESS I HEMLAND
Thidapa Suwannapura gjorde sin karriärs första hole-in-one på nr 4 med ett 7-järn från 165 yards under den första omgången av Honda LPGA Thailand. Hennes ess var ännu mer speciellt omgiven av hennes familj och vänner som följde den infödda thailändska spelaren.

"Människorna som går med mig idag, de var som, "Gå, fortsätt, fortsätt rulla, fortsätt!" Jag bara tittade på den och bollen försvann. Jag säger "Ahhh, okej", det är första gången jag gjorde en hole-in-one i en turnering, till och med en professionell turnering. Det var coolt."

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLAhttp://www.lpga.com/news/2019-honda-lpga-thailand-round-one-notes
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/