Påstådd berusad utlänning kraschar in i en rad motorcyklar, skadar flera turister och åskådare allvarligt på Beach Road (video)

Ett antal personer återhämtar sig nu på sjukhus efter att en bil kört in i en rad motorcyklar parkerade längs Pattaya Beach Road. Händelsen inträffade runt klockan 11 i morse den 26 februari 2019.

Videofilmer visar en svårt skadad svart Toyota Fortuner som hade kraschat in i de parkerade motorcyklarna.

Fordonet framfördes av en utlänning, som uppges vara engelsman och i fyrtioårsåldern, som enligt polis och vittnen föreföll vara berusad. Vittnen uppgav att den kördes i en farligt hög hastighet när föraren, som inte är namngiven, tappade kontrollen och körde in i en grupp turister och thailändare på en rad motorcyklar.

Olyckan inträffade framför Soi 13/3 nära Baywalk medan turister handlade och gick på trottoaren.

Bland de skadade, som i nuläget inte har nämnts i pressen, finns en 61-årig utländsk kvinna, en 45-årig thailändsk man och en utländsk man runt 65 år. Flera andra åskådare skadades lindrigt. Sammanlagt femton motorcyklar och flera fordon skadades när föraren tappade kontrollen.

 

Pattaya-polisen tog föraren i förvar och han fördes till polisstationen för att ta ett blodalkoholtest och ställas inför vad som sannolikt kommer att bli många anklagelser. De skadade befinner sig på lokala sjukhus för att återhämta sig från sina skador. Föraren skadades inte.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/