Charity Classic Car Show startar imorgon den 2 mars på Asia Hotel

PATTAYA:–Motoringentusiaster hoppas återigen kunna samla in hundratusentals baht till behövande barn när Pattaya Classic Car Show öppnar på Asia Hotel lördagen den 2 mars kl.

Det kommer också att finnas en parad med 50 klassiska bilar som rullar genom Pattaya på lördag klockan 4. De kommer att resa genom hela staden, inklusive Beach Road.

Den 2 mars kommer också att se scenframträdanden och välgörenhetsaktiviteter på hotellet den kvällen med start klockan 7.

Den nuvarande borgmästarrådgivaren Rattanachai Sutidechanai sa att showen den 19 februari skulle gynna Human Help Network Foundation (Thailand), som driver Child Protection and Development Center, Drop-In Center och ASEAN Education Center.

Den första klassiska bilmässan i mars 2017 samlade in 400,000 XNUMX baht till välgörenhetsstiftelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/