Legend Siam Cultural Amusement Park kommer att öppna i Pattaya före årets slut

En ny turistattraktion som lyfter fram kulturen i det antika Siam kommer att öppna i Pattaya vid årets slut.

Legend Siam ligger på rai ​​264 nära Nong Nooch Tropical Garden på Sukhumvit Road. Det är uppdelat i en 164-rai nöjespark och ett 100-rai fastighetsutvecklingsprojekt.
Witsanu Thepcharoen, VD för Nusa Legend Siam Co., fick sällskap av filmstjärnorna påven Thanawat, Bella Ranee, Mario Maoroe, Mint Chalida, Toey Pongsakorn och Prang Kannaran vid öppningsmeddelandet den 22 februari.

Den thailändska kulturella temaparken kommer att ha tre zoner, alla centrerade kring livet i Thailand när det fortfarande var känt som Siam.

Siam-zonen kommer att presentera Siams civilisation och dess välmående förflutna via samtida thailändskt jordbruk. Araya Thai-zonen kommer att vara en tempelmässa som visar siamesernas sätt att leva, tradition och kultur, såsom tempelmässor, flytande marknader, bondemarknad, kulturföreställningar och mer.

Phum Pandin Zone kommer att återberätta historiska berättelser om modiga människor i Bangrachan och de som följer HM den avlidne kung Rama IX:s "tillräcklighetsekonomi"-filosofi.

Prenumerera
KÄLLAhttps://www.pattayamail.com/business/legend-siam-cultural-park-to-open-in-pattaya-by-year-end-247658
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/