Arg Russian Expat kräver sex i traditionell Jomtien massagebutik, blir arg och slår sönder butiken

Pattayas domstol har utfärdat en arresteringsorder på en man som av olika thailändska medier beskrivs som en "hethårig rysk maffiaman".

Pavel Bespalov, 33, som är gift med en rysk kvinna och bor lagligt i Pattaya, är efterlyst efter att skador gjordes på framrutan på M och M Massage-butiken i Jomtien Sai 2 i fredags.

Kaoded.com sa att Bespalov hade krävt sex från personalen i butiken men detta nekades och han fick höra att de är en traditionell massagebutik och inte erbjuder den tjänsten och aldrig har gjort det.

Han återvände senare för att skada ett bord och fick vidare höra "inget sex här". Senare på kvällen anlände en utländsk man i motorcykelhjälm som såg ut som samma person med en kniv och slog sönder frontglaset och skadade låset och hotade även personalen med kniven.

Pattaya-polisen sa att de kontaktade immigrationen som sa att Bespalov hade flytt över gränsen till Kambodja.

De är dock hoppfulla att han kommer tillbaka eftersom hans ryska fru är i Pattaya och arbetar lagligt, som de har hittat och intervjuat. Hon säger sig inte ha någon kännedom om situationen.

Gränsstationer har larmats med order om att arrestera honom om och när han försöker komma in i landet igen.

 

 

 

KÄLLAKhaoded/Thaivisa
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/