Australian/Scottish National attackerar 71-årig medbarkund oönskad med flaska bakifrån, arresterad

Följande video delades på sociala medier av en lokal företagsägare av en påstådd oönskad attack med en glasölflaska på en äldre beskyddare av en australiensisk medborgare, Mr. Alan William Toner, 48 år gammal, mot en kund på en populär bar i Centrala Pattaya.

Enligt Mr Toners pass föddes han ursprungligen i Glasgow, Skottland, men är nu australiensisk medborgare.

Offret ska ha attackerats utan provokation bakifrån av Mr. Toner utan förvarning och kunde inte försvara sig. Videon verkar bekräfta detta.

Lokala företagare som är bekanta med situationen kommenterade på sociala medier att offret var en 71-årig lokal utlandsbo och inte hade gjort något för att anstifta attacken. Det uppgavs att offret hade suttit ensam och druckit en öl och inte hade pratat med någon och hade precis kollat ​​sin soptunna och gick därifrån när herr Toner utan förvarning attackerade honom bakifrån.

Toner hålls för närvarande av polis i väntan på rättegång i ett lokalt fängelse. Attacken inträffade den 11 februari 2019, men videon har nyligen släppts till sociala medier från lokala barägare för att visa att Mr. Toner var skyldig till sina handlingar.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/