Koreansk restaurangägare som kör i berusning skadar tre i olyckan, ett offer i koma

Pattaya-

52-åriga Mr. Sunghee Park från Korea körde på flera motorcyklar och orsakade flera skador på thailändska medborgare klockan 330 på morgonen den 14 mars 2019 i södra Pattaya framför The Rich Home.

Han testade positivt för att ha överskridit gränsen för alkohol.

De skadade fördes till sjukhuset och Mr. Park greps för rattfylleri och orsakande av olyckan. Han samarbetade inte heller med polisen och bråkade med dem på olycksplatsen och hävdade att det inte var hans fel. Mr. Park är en lokal expat-företagare som äger en populär lokal koreansk restaurang.

En av de skadade ligger i koma och tillståndet är kritiskt. De andra två har brutna ben.
Vittnen uppgav att Mr. Park tappade kontrollen över sitt svarta Ford Fiesta-fordon och kraschade in i motorcykelförarna. Han ska också ha kört fel på en enkelriktad väg.

Mr. Park skadades inte och verkade vara avlägsen och obekymrad som vittnen rapporterat för de skador han hade orsakat.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/