Pattaya-polisen stoppar en grupp lokala tonåringar för motorcykeltävlingar, tar cyklar för att de bryter mot avgasreglerna (video)

Jomtien-

Efter upprepade klagomål från lokala invånare på förpackningar med tonåringar som tävlade med sina cyklar med högljudda avgaser upp och ner på gatorna under de tidiga morgontimmarna, tog Pattaya-polisen åtgärder i morse den 14 mars 2019 klockan 4:00.

En grupp tonåringar stoppades av Pattaya-polisen i Jomtien-området efter att ha observerats köra i hög hastighet med mycket högljudda avgasrör. Invånarna hade i flera veckor klagat på att grupperna höll dem vakna på nätterna på grund av oväsen.

Tonåringarna förhördes och cyklarna observerades av tjänstemän som bekräftades bryta mot lagen när det gäller tillbehör och olagliga avgasrör.

Polisen har beslagtagit cyklarna och kommer att debitera tonåringarna med räkningen för att utföra de förändringar som krävs för att återlämna cyklarna för att vara lagliga. De kommer även att debiteras för förvaring av cyklarna under denna period.

Frågor ställdes på thailändska sociala medier om var föräldrarna till tonåringarna var och varför de fick tävla runt på stadens gator klockan 4:00 på en skolkväll.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/