Världsganjadagen den 20 april i Laem Chabang kommer inte att ha några droger

Två representanter för onlinegruppen "Ganjachon" gick till Laem Chabang-polisen i går för att beskriva sina förslag på en mässa som ska hållas i april som förväntas locka upp till 3,000 XNUMX personer.

Aaron Everley, 32, och Chorkhwan Chorphaka, 33, försäkrade Laem Chabangs polischef Pol Col Khamhaeng Kanthawong att allt skulle vara lagligt.

De sa att det inte skulle förekomma droger eller droginnehav vid sammankomsten "The Fifth Thailand Ganjachon" för att uppmärksamma World Ganja Day.

Evenemanget – som förväntas attrahera 2,000 3,000 till 20 3119 personer – kommer att hållas den XNUMX april på Runway XNUMX-marknaden nära flygplatsen Laem Chabang.

Förslag hade kommit på nätet om att sammankomsten bara skulle vara en ursäkt för folk att samlas och röka, köpa och sälja gräs.

Chorkhwan sa att folk skulle komma från hela världen för att förklara om växande ganja och den nuvarande rättsliga ställningen. Allt skulle vara lagligt och över styr enligt thailändska lagar.

Fröexperter från Amsterdam – bland de tre bästa experterna i världen – skulle ge sin erfarenhet och förklara den nuvarande rättsliga situationen gällande ganja över hela världen.

Danska experter skulle ge en utställning och ge råd om det medicinska marijuanaområdet.

Dessutom skulle rappare och en välkänd DJ ge musik.

Säkerheten skulle säkerställa att ingen hade ogräs, sa hon.

Pol Col Khamhaeng fick sin rapport men sa att hans officerare skulle vara där på dagen för att försäkra sig om att allt var som de hade skissat.

Ganjachon – namnet på t-shirtarna till de personer som gick till polisen igår – har 350,000 XNUMX följare över hela världen.

Namnet betyder ungefär "Ganja People" på thailändska.

Prenumerera
KÄLLADaily News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/